فرمانده یگان حفاظت از اراضی ملی کشور پل ارتباطی مردم با حوزه راه و شهرسازی در استانها را حلقه مفقودهای در حوزه یگان حفاظت دانست و گفت: رونمایی از سامانه تلفن گویای ۱۶۵۶ در مازندران یکی از اقدامات موثر در این حوزه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، محمدجواد خردمند فرمانده یگان حفاظت از اراضی ملی کشور در مراسم افتتاحیه تلفن گویای ۱۶۵۶ در اداره کل راه و شهرسازی مازندران، اظهار کرد: شاید در چهار دهه گذشته با جدیت با زمینخواران و متصرفان برخورد جدی صورت نگرفته بود، اما طی سه سال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته که راهاندازی این سامانه یکی از این اقدامات است.
وی پل ارتباطی مردم با حوزه راه و شهرسازی در استانها را حلقه مفقودهای در حوزه یگان حفاظت دانست و تاکید کرد: در سالهای گذشته مردم از نحوه ارسال گزارشات خود در حوزه زمینخواری و موارد مربوط به آن آشنا نبودند.
خردمند با اعلام اینکه استان مازندران از لحاظ نیروی یگان حفاظت و حقوقی مظلومترین استان در کشور است، تاکید کرد: تعداد محدود نیروهای گشتی در مازندران باعث شده که ما زحمت زیادی به نیروهای فراجا بدهیم در این راستا مقرر شده که بحث جذب نیرو را عملی کنیم.
*اجرای طرح خانهدار کردن نیروهای پلیس حفاظت
فرمانده یگان حفاظت از اراضی ملی کشور با تاکید بر اهمیت بحث جلوگیری از زمینخواری در مازندران، عنوان کرد: باتوجه به اینکه قیمت زمین در این استان بالاست باید نگاهمان ویژه باشد چرا که زمینخواران با یک زمینخواری میلیاردها تومان پول به جیب میزنند.
وی همچنین به برنامهریزی برای اخذ قراردادی با سازمان املاک در آینده اشاره و آن را پشتوانه خوبی برای یگان اجرایی و حقوقی عنوان کرد و از اجرای طرح خانهدار کردن نیروهای پلیس پیشگیری به پاس تلاشهای خالصانهشان تا سه آینده خبر داد و گفت: مازندران بهعنوان دومین استان پایلوت اجرای این طرح خواهد شد.
به گفته خردمند طبق گزارش ۱۰ماهه جاری در استان مازندران از تعرض زمینها به ارزش هزار میلیارد تومان جلوگیری کرده است.
*رفع تصرف از ۴۹ هکتار زمین در مازندران
در ادامه این مراسم علی دیوسالار سرپرست اداره کل راه و شهرسازی مازندران، با اشاره به بحث راه اندازی سامانه تلفن گویای ۱۶۵۶، اظهار کرد: سامانهای که امروز از آن رونمایی کردیم مربوط به موضوع حفاظت و صیانت از اراضی ملی و پل ارتباطی مردم با فعالان حوزه حافظت است.
وی افزود: باتوجه به اینکه از گذشته ۶۳ شهر استان مازندران تصرفاتی صورت گرفته در طول سال ۱۳۹۵ یگان حفاظت در حوزه رفع تصرف و رفع توقیف اراضی ملی شروع به فعالیت کرده است.
دیوسالار تاکید کرد: امیدواریم با سیستم هوشمندسازی با تلاش بیشتر و عملکرد بهتر بتوانیم بخشی از ۳۶ هزار هکتار از اراضی که در تصرف اشخاص است را آزادسازی کنیم.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی مازندران، اعلام کرد: در طول مدت ۶ سال فعالیت این یگان در مازندران حدود ۴۹ هکتار زمین رفع تصرف شد که برای ۱۲/۶ هکتار اجرای حکم از مراجع قضایی داشتیم، همچنین ارزش این احکام به ۳ هزار میلیارد تومان میرسد.
این مسؤول تاکید کرد: در استان مازندران در سال جاری حدود هزار و ۹۰۰ متر زمین به ارزش هزار میلیارد تومان رفع تصرف شد و در شهرهای فریدونکنار و بابلسر شاهد بیشترین آمار زمینخواری بودهایم.
پایان پیام/۸۶۰۴۸/غ